مقاله های قهوه

چای ماسالا چیست؟

چای ماسالا

چای ماسالا چیست؟ چای ماسالا ریشه در هند دارد و فواید دارویی معجزه آسایی زیادی دارد. یک فنجان چای در روز برای حفظ سلامتی و دوری از انواع بیماری ها کافی است. این چای ماسالا ترکیبی از مواد بسیاری از جمله زنجبیل، هل، دارچین، میخک و فلفل سیاه است. اگرچه ممکن است نسخه‌های زیادی از این چای وجود داشته باشد، اما مواد اولیه یکسان هستند. شما همیشه می توانید بر اساس اولویت خود اجزایی را اضافه یا حذف کنید.

درباره چای ماسالا

چای ماسالا

چای ماسالا یک نوشیدنی سنتی هندی است. چای با ادویه های معطر دم می شود که هر کدام فواید سلامتی بی شماری دارند. این چای ماسالا چندین فواید ناگفته دارد که نباید از دست داد. برخی از ادویه های رایج عبارتند از زنجبیل، هل، دارچین، میخک و فلفل سیاه. اینها اغلب در آیورودا به عنوان درمان بسیاری از مشکلات گوارشی ذکر شده است.

چگونه چای ماسالا درست کنیم؟

درست کردن چای ماسالا

چای ماسالا درست کردنش خیلی راحته. تنها کاری که باید انجام دهید این است:

  • مقداری میخک، هل و دارچین له شده را در یک کاسه بریزید.
  • مقداری زنجبیل و فلفل اضافه کنید و همه این مواد را در آب بجوشانید.
  • ظرف را از روی اجاق بردارید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه دم بکشد.
  • کمی شیر و شکر به مخلوط اضافه کنید.
  • اجازه دهید این مخلوط بجوشد
  • چای سیاه را به آن اضافه کنید.
  • اکنون می توانید آن را در فنجان های چای بریزید و از فواید آن بهره مند شوید.

ارزش غذایی چای ماسالا

ارزش غذایی چای ماسالا

چای ماسالا ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. با شمارش کالری زیر 100، می توانید بدون هیچ نگرانی آن را داشته باشید و از مزایای فراوان آن لذت ببرید. هنگامی که چای ماسالا بدون شیر یا شکر مصرف شود، 0% چربی دارد و بنابراین می توان آن را به افراد در تمام گروه های سنی توصیه کرد.

چای ماسالا همچنین به کاهش وزن کمک می کند. اگر به دنبال دریافت مقدار مناسب کالری در روز هستید، باید چای ماسالا را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. پر از طعم و مزه و با کمتر از صد کالری، مسیری عالی برای تناسب اندام است.

در زیر بهترین فواید چای ماسالا برای سلامتی ذکر شده است. می توانید برای تازه کردن جوانه های چشایی خود، نوشیدن چای ماسالا را شروع کنید. چای ماسالا به شما قدرت تقویت سیستم ایمنی می دهد که به شما در مشکلات سرماخوردگی و سرفه کمک می کند.

حتی زمانی که احساس سرگیجه یا سردرد می کنید می توانید مصرف کنید. همچنین به عنوان ضد استرس و حتی برای هضم خوب عمل می کند زیرا حاوی مواد طبیعی مختلف است.

چای ماسالا از سرماخوردگی و گرفتگی بینی جلوگیری می کند

چای ماسالا و  سرماخوردگی

خواص ضد التهابی، ضد قارچی و ضد باکتریایی چای ماسالا از سرماخوردگی و احتقان بینی جلوگیری می کند. میخک و زنجبیل تقویت کننده سیستم ایمنی نیز به شما کمک می کند تا سرفه را از بین ببرید. یک لیوان چای ماسالا در روز مطمئناً شما را قوی و عاری از سرماخوردگی می کند. وقتی گرم بود بهترین کار را می کند. اگر از سرماخوردگی رنج می برید، یک لیوان چای ماسالا حال شما را بهتر کرده و زودتر بهبود می یابد.

خواص ضد التهابی چای ماسالا

خواص ضد التهابی چای ماسالا

تمام ادویه های به کار رفته در ساخت این نوشیدنی با هم کار می کنند و تاثیر عمیقی بر بدن دارند. چای ماسالا دارای اثرات ضد التهابی است که بیشتر از زنجبیل به دست می آید. مطالعات نشان می دهد که زنجبیل تاثیر مثبتی در کاهش التهاب در بدن دارد. میخک یکی دیگر از موادی است که اثرات مشابهی دارد. این دو ادویه به عنوان مسکن های موثر نیز شناخته شده اند.

چای ماسالا انرژی را افزایش می دهد

چای ماسالا انرژی را افزایش می دهد

چای سیاه ماده اصلی چای ماسالا است. دارای کافئین است که انرژی شما را افزایش می دهد. در حالی که کافئین به تنهایی در مقادیر زیاد اثرات منفی دارد، سایر ترکیبات چای ماسالا آن را متعادل می کند. ادویه جات ترشی جات به همراه چای ماسالا انرژی متعادلی را آزاد می کند که برای شروع روز به آن نیاز دارید. این یک محرک طبیعی و سالم است که می توانید بدون هیچ گونه نگرانی داشته باشید.

چای ماسالا برای تقویت سیستم ایمنی بدن

چای ماسالا برای تقویت سیستم ایمنی بدن

چای ماسالا برای سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. میخک و دارچین شما را قوی تر می کند. چای ماسالا خط دفاعی ایجاد می کند که اجازه نمی دهد عفونت ها از آن عبور کنند. این کیفیت دارویی این نوشیدنی خوش طعم آن را به یکی از محبوب ترین نوشیدنی های بهداشتی تبدیل کرده است.

چای ماسالا به هضم غذا کمک می کند

چای ماسالا به هضم غذا کمک می کند

ادویه های مورد استفاده در چای ماسالا، به ویژه میخک، الیچی و تولسی به فرآیند هضم کمک می کند. وقتی زنجبیل به مخلوط اضافه می شود، اثرات آن دارویی تر می شود. چای ماسالا اثر آرام بخش و طراوت بخشی بر بدن دارد. هضم غذا با کمک الایچی که تولید بزاق را افزایش می دهد تا حد زیادی بهبود می یابد.

خواص آنتی اکسیدانی چای ماسالا

خواص آنتی اکسیدانی چای ماسالا

پایه چای ماسالا چای سیاه است. خواص آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد. الایچی و میخک استفاده شده در نوشیدنی نیز به کاهش سطح کلسترول معروف هستند. این به نوبه خود افزایش میزان کلسترول خوب را نشان خواهد داد. چای ماسالا تشکیل پلاک را کاهش می دهد که باعث انسداد منجر به بیماری های قلبی می شود. ادویه ها به کنترل ضربان قلب و فشار خون کمک می کنند.

چای ماسالا فشار خون را کنترل می کند

چای ماسالا فشار خون را کنترل می کند

چای ماسالا همچنین می تواند به مقابله با مشکلات مربوط به فشار خون کمک کند. اگر نوساناتی در فشار خون خود دارید، چای ماسالا ممکن است راه حلی برای شما باشد. این اثر گشاد کننده بر روی خون دارد که به درمان مشکلات پزشکی ناشی از فشار خون بالا کمک می کند. چای ماسالا به تنظیم گردش خون در بدن کمک می کند و در نتیجه از نوسانات سطح فشار خون جلوگیری می کند.

چای ماسالا از سرطان جلوگیری می کند

چای ماسالا از سرطان جلوگیری می کند

تحقیقاتی وجود دارد که نشان داده است خواص آنتی اکسیدانی چای ماسالا می تواند به پیشگیری از سرطان کمک کند. زنجبیل، دارچین و هل دارای خواص پیشگیری از سرطان هستند. سلول های سرطانی زمانی تشکیل می شوند که تعداد سلول های شورشی افزایش یافته و به سایر سلول های سالم و DNA آسیب می رسانند. این را می توان با مصرف منظم چای ماسالا کنترل کرد.

چای ماسالا متابولیسم را بهبود می بخشد

متابولیسم سریع برای تناسب اندام و سالم بودن بسیار مهم است. این نشانه این است که همه اعضای بدن به خوبی کار می کنند. مهمتر از آن، نشان می دهد که غذا به خوبی هضم می شود و بدن به طور موثر از آن استفاده می کند. کل فرآیند هضم را می توان با مصرف روزانه چای ماسالا بهبود بخشید. این مطمئناً متابولیسم بدن را در مدت زمان کوتاهی افزایش می دهد.

چای ماسالا از نفخ جلوگیری می کند

به دلیل رژیم غذایی نامناسب، غذایی که می خوریم همیشه به راحتی هضم نمی شود. ترکیبات موجود در چای ماسالا به هضم غذا کمک می کند. این نوشیدنی با تقویت هضم، از کشیده شدن هوا یا آب اضافی به معده جلوگیری می کند. چای ماسالا نفخ یا گاز گرفتگی را کاهش می دهد. از سوی دیگر، نوشیدن دو فنجان چای ماسالا در روز می تواند به کاهش چند کیلویی کمک کند. بنابراین برای کاهش وزن نیز توصیه می شود.

چای ماسالا دردهای قاعدگی را کاهش می دهد:

یکی از مزایای کمتر شناخته شده مصرف چای ماسالا این است که طبیعی و موثرترین راه برای مبارزه با گرفتگی عضلات PMS است. اکثر زنان در طول دوره قاعدگی خود از گرفتگی عضلات رنج می برند. موادی در چای ماسالا یا چای وجود دارد که اثر آرام بخشی بر اعصاب و ماهیچه ها دارد. خواص ضد التهابی ادویه های مختلف مورد استفاده در چای ماسالا نیز باعث تسکین درد می شود.

چای ماسالا پیشگیری از دیابت

چای ماسالا پیشگیری از دیابت

یکی از شایع ترین بیماری های امروزی در جهان دیابت است. عاقلانه است که از قبل خود را به روش های پیشگیرانه مجهز کنید. ترکیبات موجود در چای ماسالا دارای خواصی است که به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک می کند. این کار را با افزایش حساسیت انسولین در بدن انجام می دهد. همچنین سطح قند خون را کاهش می دهد. بدن پس از خوردن چای ماسالا برای کنترل قندها بهتر است.

موارد استفاده از چای ماسالا

تهیه چای ماسالا بسیار آسان است. پودر را می توان در اکثر فروشگاه های بزرگ پیدا کرد، یا همیشه می توانید آن را از مواد اولیه آن تهیه کنید. چندین فواید آن برای سلامتی آن را به نوشیدنی مناسبی برای خوردن بین وعده های غذایی تبدیل می کند. طعم های معطر برای هر شخصی غیر قابل مقاومت است.

هنگامی که چای ماسالا را به طور منظم برای مدت طولانی بنوشید، بهبودی در هضم، قند خون، وزن و سلامت کلی خود خواهید دید. چای ماسالا نه تنها به پیشگیری از سرطان و دیابت کمک می کند، بلکه سیستم ایمنی بدن را قوی تر می کند و شما را از بیماری ها و عفونت های رایج دور نگه می دارد.

عوارض جانبی چای ماسالا

در حالی که چای ماسالا به دلیل فواید بی شمارش شناخته شده است، مانند همه مواد غذایی، باید در حد اعتدال مصرف شود. چای سیاه به عنوان پایه آن، دارای کافئین است که ممکن است در صورت مصرف زیاد تأثیر منفی بر بدن بگذارد. می تواند منجر به حالت تهوع و بی قراری شود.

همیشه می توانید با انتخاب چای ماسالا بدون کافئین، مصرف کافئین را کاهش دهید. از آنجایی که ادویه های زیادی در چای ماسالا وجود دارد، بهتر است زنان باردار از آن اجتناب کنند. این مواد در صورت مصرف بیش از حد ممکن است باعث عدم تعادل هورمونی در بدن شوند.

اگر قصد خرید قهوه یا چای ماسالا دارید میتوانید از فروشگاه کویز به صورت آنلاین خریداری کنید.

منبع

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *